nuffnang

FEBUARI

Friday, February 25, 2011

Cubaan pertama meng'upload video sendiri...

Thanks timmy ajar aku buat bende ni... kalau tak smpai mati aku tk tau... kekeke



Sedikit ulasan pasal video yg aku buat... :)

"Plan asal nak pegi CHINA ni dari masa aku kat LUANG PRABANG, LAOS lagik. Waktu tu aku realize yang border CHINA tak ler berapa jauh sangat. Since then, I have been calculating cost and distance especially between JINGHONG, MENGLA and BOTEN.

Nak tunggu peluang travel balik dgn gigs/touring/recording/kerja… fuh. Lama giler. The urge to travel menggasak jiwa… jadi aku gamble katak jer November lepas… (5thNov to 23rd nov)… alang2 pegi CHINA… tkkan layan JINGHONG, MENGLA dgn BOTEN jer tak… gasak smue lah (mcm masa banyak sangat… :P)…

19 days… It was an unforgettable journey." - CoinFlip Trekker

4 comments:

Akmal Hizam said...

pening aku layan panoramic sweep wide lens kau.
tapi layan sehh... rasa 5 minit macam kejap je.
aku suka kau label out the places tu.
more vids, bro.

Nas Plague said...

hahaha... sorry ler akmal... tangan tak steady... kekeke.. aku tak bawak tripod... :)

next trip aku buat lagi... :)

Si kurus said...
This comment has been removed by the author.
amirul.izwan said...

nice one bro.. kipidap :) dapat gorilla pod pn da chare.. hehe.. shot nya mantep..

tros impian nk keluar negeri ni makin medidih.. ekek