nuffnang

FEBUARI

Monday, April 5, 2010

Cerita hujung minggu...

Last weeken, ada partai terkejut untuk azmal sbb bday dia on 4th April... :) plan Ana sebenarnya. Aku tulun kumpul kan member2 dgn beli keke ajer. :) Memalam bute tu bila azmal smpai dalam kul 11pm lebih (sabtu) kat ontot... ipin, arab, khai... ada kat situ... siap nyanyi bday tu... teringat aku punyer bday dorang smbut kat City Plaza... masa tgh gig.. tahun 2008... giler hepning tepung aku dapat...

Azmal bday... Azmal & Ana
Keesokan hari'nya (Ahad/semalam) dalam pukul 11 lebih... aku , ipin, ana... gerak dari rmh terus g spore... leman ngan budak2 lain tunggu kat JB. dari KLUANG katanya... kiteoragn gegas g Marsiling... OGY (THE FULL PLEDGE MUNKEES) kawen dgn MONZIE (ADELPHI QUEEN)... hehehe..

Nas & Monz (Rmh Pompuan)
Sampai rmh monz pun ngam2 kul 12pm lebih kot... makan2... amik2 gambo... tgk oustanding kompang dgn kumpulan gendang perform... hehe... pastu pengantin ngan kite2 orang sekali gerak belah lelaki plak (spore kebiasaan kalau kawin majlis dua2 belah pihak biasanya satu hari ajer... )

Ogy & Monz (rmh pengantin lelaki)

Belah lelaki buat kat Community Center... agak grand jgk lah.. ada stage, ada brader2 ngan makcik2 karaoke... ada leman dgn falis plentong jgk karaoke... dan belah spore jgk buat surprise bday kek untuk azmal jgk... :)

Ogy, Monz, Azmal & Ana
Congrats untuk Ogy & Monz... hepi bday Azmal... dua belah kiri dah settle... dua belah kana BILA LAGI????

4 comments:

Jairo said...

tahniah ogy.....

Ana said...

thx naz...can't thank u enuf fr tumpangkan tdo,tumpang g spore,hantarkan g airport, blikan kek bday+gatherkan member2 fr azmal's bday celebration...THANKS THANKS THANKS! terharu ni.. :) dh ckp sori kt makcik eh pasal ana tgl duit naz atas meja tu...? hehe...tk pasal2 je kena rotan kang :p

doa2kan la 2 belah kanan ni, insyaallah soon. tgh nk usahakn ni.. ;) ada satu barrier besar lum lepas gi..

paranoid of death said...

thanks naz..for the hospitality.. as usual family and parent ko memang best gile.. thanks naz skali lagi..thanks naz..dan thanks naz..hehehe..nanti kita practise k..heheh..yang belah kanan nak kena tungu GREEN light dari tuan tanah dlu..kalau dia ok..semua jalan ngan lancar..hehehe..

Nas Plague said...

:) korang2 jaga diri... terima kasih sudi2 datang tido kat rmh... tkmo serik... :)