nuffnang

FEBUARI

Monday, February 23, 2009

Hujung Minggu

Nizang (Merah) ngan Azmal (Kuning) tgh layan mini ramp. Ontot ngan aku lepak tepi. (SABTU)
Eceh ipin... nampak macam kickflip crocked... keke (AHAD)
Azmal tgh 50-50 kat atas funbox (AHAD)
hari ahad mmg hari trick 50-50 lah... 50-50 kat smue ledge... (AHAD)

Ontot ngan ipin kat TTDI... makan dulu sebelum skate (AHAD)
percayalah... itu... itu bukan aku... hehehe (SABTU)
Gambar skatepark dah nak magrib (SABTU)
Nizang mencuba2 open-B... hehehe (SABTU)
Joe Ipoh... nose manual balik kampung ulu choh... giler control... :P (AHAD)

Plan asalnya nak naik bus g KL, mintak azmal pick up aku kat memana... lepas tu skate SHAH ALAM. Sbb last masa aku buat distro tour dia duk bakar2 aku pasal skate park kat shah alam tu... ada bowl + obstacle smue.. fuihss.. Since ollie aku dah consistant balik, so nape tak try kan? lagipun pun dah lama tak skate ngan kengkawan. esp. azmal.

Lagi pun nak ambik bass ipin kat Abg Gigi (Gombak).

Tup tup... ipin pun mmg plan nak g KL. Jumpa yang tersayang... hehe :P. Pikir punyer pikir... aku ended up drive kete instead g KL naik ketapi atau bus. Lagi senang kan? nak pukil ipin ngan bass dia. Drive sorang2 tak best aku racun ler ontot follow sekalik... :P racun aku menjadik... hehe

Pagi sabtu tu gerak ard 8~9am...
Smpai thari... terus g cheras kedai mak azmal. Azmal tunggu sana... g sana aku bleh sesat plak... :P warghhh spend time yg lama nak sampai kedai azmal... :P smpai2 terus g makan... giler laparrrrrr... pastu Amet (Stick no Bill) ngan Tobek (ex-Fags N Stoned, Always Last) datang makan jgk... cara.. lagi ramai skate lagi best... hehe

Pastu drive terus g TTDI, ontot nak beli helmet full face (MTB downhill)... :P ... tgh dok membelek2... aku ngan Nizang (Dum Dum Tak, Nervous Rec) dia duduk TTDI... terus g MyCoreZone (SS2) g beli BUFF... perghh.. mcm banyak plak activity...

Last2 kiteorang sampai mont kiara kul 5pm kot...

ada sikit cuak2... hehe dah lama tak skate park. Aku, ontot, nizang, azmal, amet ngan tobek pelan2 g skate park.. eh masuk toilet dulu... kekeke.. fuish selamat orang tak ramai... :P bleh belasah.. TAPI bila kiteorang nak start skate jer... berduyun2 PRO datang... kekeke menganga jer lah... hahaha... smpai gelap... ada lah jgk try 50-50 fun box kat tengah2 skate park tu masa orang tgh ramai2... segan siut... :P hehe


Malam tu aku, ipin , ontot dgn azmal jumpa edrie hashim... ada urusan band. Urusan smpai ke esok pagi... kekeke...


Ahad tu kiteorang return balik mont kiara... dgn harapan thari tak ada orang. Betul... itu tempat kite yang punyer huahahaha... skate smpai lah petang... giler lama. Masa nak pegi tu azmal try text nizang and the geng kot2 dorang nak join sekali... tapi dorang tgh tido da... kekeke apada.. petang tu lepak ngan Joe Ipoh (lama giler tak nampak dia... last masa skate kat Mid Valley, thn berapa eh?)

aku ingat nak turun situ lagi lah... shah alam tak try lagi.. napelah JB tkde skate park mcm tu.. damn.
nota jari kaki azmal jom return... ajak smue anak2 band. gambar hari sabtu di ambil oleh enchek tobek... hehe

6 comments:

paranoid of death said...

kekeke..serius memang bet..tapi aku puas hati tak land trick gi ari ahad tu..nanti kita return naz..

Nas Plague said...

return tetap return... hehehe nanti kite ajak Fuckin' Jap sekali GiSey...

Kronik Kronisme said...

nanti kalau dtg aku free...aku ikot..hehehhe...old skaters...ehhhe

Jimbo said...

aji dah bz dengan papan luncur, kasi pinjam la basikal kat saya. nanti saya dah kurus saya pulangkan semula

Nas Plague said...

jimbo: hahahaha... boleh aji.. :) aji appointment selasa.. kawan datang close deal.. :P

andax said...

hoho nizang jatuh!
:D