nuffnang

FEBUARI

Monday, February 23, 2009

Giler best...

Pre-hujung minggu synopsis yang best untuk aku... :)
Aku akan update dgn bebelan dan gambo...

Hujung minggu aku habiskan masa skate kat Mont Kiara... lepak dgn Joe Ipoh + Edrie Hashim, banyak citer banyak tips banyak bende belajar...

yeay aku dah boleh skate balik seperti dulu2... sudah 70%. Next single rail.


yoishh..

slamat!
nas plague

2 comments:

Kronik Kronisme said...

nas, nanti upload/email gmbr yg aku jatuh skate tu...aku nak upload kat blog ehehehe...

Nas Plague said...

hehehe... akan diupload smue... anta email kau kat aku... :) tapi gambo tak besar tau aku sengaja buat VGA senang nak upload... :P