nuffnang

FEBUARI

Wednesday, December 3, 2008

Kenangan...

AKS Upbeat, Singapore (circa tahun 2000)
hehehe... arini aku buat housekeeping kat aku punyer external hard disk. Terjumpa plak gambar lama2 plague... yang ini mmg antara paling aku tgk lama. Masa tu terkenan band POTSHOT, KEMURI, SNAIL RAMP... seluar kotak2 tu antara uniform yang wajib... kekeke.. t-shirt KEMURI print sendiri.

Masa gig ni... sepatutnya azmal ada, dia baru join PLAGUE. tapi tak dapat follow sbb seblum ni dia masuk singapore passport hilang... :P pulak.

Pastu ada gambar sureash... hehe.. last jumpa dia masa skate sama2 kat RED POINT 3 minggu lepas kot.. ker dah sebulan tak skate aku nie...

apa2 pun... gambar ni aku suka... best.

6 comments:

xzerox said...

hello bro, suar aku pun kotak kotak ehh, ingat ko sorang pot shot, tgk cap tuh! dah menampakkan unsur unsur nak jadi travis barker (giler kebaratan aku nie).hehehe..apa apa pun mis that moment bro...muah muah

Nas Plague said...

xzerox: eceh... kan? giler. eleh dulu mana minat trebes bakar tuee... ntah apa pesen kau dressing pun aku tak tau... kekekekeke.. jap dut.. ada gambar lagik... :P

hari sabtu ni kite g baeli. ******* sesama.. hehehe

hazairin.budiman said...

"haha lu mmg champion main pedang".. hahaha

hype teringat show kat jb tahun awal 2000. yeah.

paranoid of death said...

kekeke..teringat time ni aku nye passport ilang..cipot kena rembat.. kudut tah camne tah bleh terpengaruh ngan si trabis bakar tu.. cukup tak berkenan aku..kekekke...jgn marah aa dut..

xzerox said...

baru hip hop bling bling jemal..kakakakakkakakka.
baru nmpak kaya..kakkaakkakaakka

wei nas..mana gmbar beskal ko...aku nk tgk bebarang deity.


noted:- (sial jer nas nie, semua pun mendahului dr aku, nak2 brg brg deity).

xzerox said...

shhhhhhhhh...jgn ckp kita gi beli sesama...kantol la sial dgn saripin babi tuh...kakakakkakakkaka