nuffnang

FEBUARI

Thursday, November 6, 2008

Menyahut Cabaran Si Jambi Darat.... :P


1. What are you wearing?
Short Sleeve Shirt (petak2), Jacket & Seluar kilang... beserta tag nama yang ada gambar aku sekali dalam tue... dia tulis darah aku O+

2. What did you do last night?
Duduk rumah anga carik skru selama 2 jam... :P

3. Favorite Memory with significant other?
Challange terjun tiruk kat platform tengah laut kat Salang, Tioman.

4. Last gift received?
A great set & a great crowd at Seremban Parade, Seremban.

5. Describe the last picture you were in?
huk aleh... hmm.. owh... gambar dalam KAMI Concert (The Star), jarang dapat satu shot smue band members ada dalam. :P

6. Last thing you ate?
Telur(ada black peper sikit) dgn Roti petoq.

7. Last thing you drank?
Nescafe

8. What kind of underwear are you wearing?
Boxxer... :P (gue bukan brief punyer budak... kekeke)

9. What was your best vacation?
BORNEO trip with Endy, Intan, Wee, Plague, Munkees, Crew and beloved wife Nini.

10. What are you most looking forward to in the next vacation?
China to indo china bebeh!

11. What is happening around you?
Aku dikelilingi oleh file cabinet dan bunyik server yang menyebal'kan... :P

12. What is your shoe size?
8.5 (sama... jadi bleh tukaq2 pakai.. hehehe)

13. Last event you dressed up for?
Colors Of Indie Gig, Seremban Parade, Seremban :P

14. What is the most cheap thing you bought?
Cable terminator... 20 bijik seposen.

15. What is the most expensive thing you have on right now?
My FR Bike.

16. What is your favorite smell?
Kampung & hutan.

17. Is there something you really want to buy right now?

18. What are your nicknames?
Nas & T _ _ _ _ _ L (hanya bebudak ITM aku jer yang tau... kekeke)

19. What are your plans for today?
Wuish banyak... sebelum thari kena make sure PO NOS Server license keluar, kena g construction site make sure contractor buat my future server room ok, report audit logistic semalam kena keluar hari ni... ada visit dari tele dynamics yang aku sgt menyampah (sebab suruh datang bagi quotation tele-communication hari isnin hari baru nak datang "mmg nak kena nie!!"). MD balik lepas thari kena update progress tele dgn LAN cable route, ISM ground floor progress. Kena coordinate 3 company reps untuk fight tele & LAN cable route... kena bla bla bla... :P (mana aku tak isap rokok banyak... :P alasan!)

malam ayahanda balik dari medan... kena amik kat airport :)

20. Describe your friendster picture.
Tada friendster da...

21. Describe your myspace picture.
Tada personal myspace da...

22. Describe your facebook picture.
Huk ala... tada facebook da..

23. What did you do last weekend?
SAT --> Gig
SUN --> ABC Gath Dinner yearghhh!

24. Favorite brand of clothes?
Ben Sherman... hehehe tp ada sepasang jer.. keke

25. What is your ringtone?
Steady Riot by Big D And The Kids Table
kengkawan sila update list anda yearkk... bagi gue tau.

6 comments:

Si Jambi Darat said...

wah..boleh tukar2 kasut ni.hehehe..

Nas Plague said...

si jambi darat: hah kan.. wa cakap lu.. hehe ada kasut aper??? kekeke

little e=two said...

naz.nie link eza
huhu

http://littlemissezzah.blogspot.com/

Nas Plague said...

little e=two: noted... :) sudah di link kan.. :P

youthrustrecords said...

gua hampir dapat tahu apa nama panggilan awak dekat ITM masam kawan awak kawen dekat felda bukit sayong!

tapi cis lah,
gua tak berapa nak tangkap dengar!

hehehe

Nas Plague said...

youthtrustrecords: hahahaha... lu rugi beb... kekeke :P