nuffnang

FEBUARI

Monday, November 17, 2008

Hujung Minggu... :P

Gambar sekadar hiasan... ataupun kenangan... hehe

Aktiviti minggu ini... :P takde yang hebat. Sabtu sepatutnya dijadualkan untuk mengubahsuai trek cendol, telah ter'kensel akibat habit tidor ontot yang agak melampau. :P akhir sekali... sabtu di penuhi dgn aktiviti tidor jgk... kekeke

Ahad pagi, janji pukul 8am... bergegas aku sampai tempat dijanji kan. Seperti yang dijanjikan... kalau sampai on-time. Confirm satu umat pun tak ada... end up lepak kedai makan 2 jam baru g trek cendol... :P wah wah wah..

Trek ahad agak kering sikit... tapi hari tu jadualnya berbakti pada tanah. Cangkul2, Sudip2... parang, kapak smue dah stand by. Pastu nak tgk trek hasil nukilan ipin dgn ontot dorang build up minggu lepas berdua shj. giler kan...

Trek baru cendol sangat mengerunkan... :P hehehe (*sori takde gambo). Slepas mengemas dan menebas... ManDher ajak meng'test bukit yang amat cerun itu. Ontot dgn ipin tak bawak beskal... mula2 aku insist. Skilll MTB aku tak se'champion kawan2 aku... Jarhead dah geleng kepala... :P

Nak tak nak... layankan jer lah. Ride hari tu berakhir dgn eksiden dengan beberapa batu dan pokok yang amat keras... :P hehehe gigil kaki beb. Nasib baik pakai full face... takpe, lagi sekali turun cendol... ujian akan dijalankan kali kedua. :)

Video ada... nanti aku post..


8 comments:

Shahrin said...

kalau camtu..aku x bley main ler trek nih...

Nas Plague said...

shahrin: bleh... duduk kat tayar belakang.. hehe. jom ler sama2 peluk pokok... hehehe..

chis!.. aku tak bleh nak comment multiply kau ler... :P nak kena register... :P

Jimbo said...

ada macam star trek tak aji?

Nas Plague said...

kekeke... star trek tu dah tahap tinggi dah... :P yang ni tahap bawah pokok lagik...:P

ultramantarojuga said...

apsal x g kt trek pasir gdang jer,,,
xpn trek kt cnga bay yg kt sblah sktepark 2

Nas Plague said...

ultramantarojuga: ler... kat situ bukit setengah inci jer, kalau boleh gunung kinabalu tu nak turun.. hehe

paranoid of death said...

brapa byak trek dah beb kat pg ada? hehehe..gilo buat trek korang ni..

Ober Frederiksen said...

cilakak tol. aku geram tol lah nak ride johor! heeee.