nuffnang

FEBUARI

Monday, October 27, 2008

Gig & Pelindung

KUANTAN selalu akan antara tempat2 paling menarik dan sangat diverse... dulu2 masa aku belajar kat ITM Jengka, Kuantan ni ada gateway... tempat aku lepak, skate jumpa kawan2, tempat dating... kekeke. Orang2 kuatan akan sentiasa sangat2 friendly. :)

Teringat zaman2 dulu (lebih 10 tahun dulu)... aku selalu jgk lepak Sekilau, Kuantan. Bukan sebab ITM kat situ... sebab kawan2 skate aku rumah dia kat situ. Yol, Nazir... dan kawan2 kuantan yang aku dah lupa namanya... wak SK8. Last aku lepak TC masa kawan tour ada jgk nampak wak masih skate. hehe tapi dia tak kenal dah aku... :( nak tegur lagi takut sebab takut dia mmg betul2 tak kenal.. hehe as long as aku nampak kawan2 lama aku masih skate... itu dah mencukupi kot. Sbb aku rasa sbb skate ni lah yang buatkan aku ramai kawan... kawan yang betul2 kawan. :)

Recently, PLAGUE members perform kat kuantan. Kat wisma belia... skrg ni nak turun kuantan mesti teringat udeen (gegey/Love As Arson). hehe... mmg akan call dia kalau turun kuantan. Good friend/best friend... :) udeen akan sentiasa temankan kiteorang kalau turun kuantan. Pastikankiteorang selesa, lepak2 makan.. hahaha... (baru tau bebudak PLAGUE kuat makan... keke)\

Untuk trip kali nie... pozy tak dapat turun, nak mintak tolong ogy (munkees) pun dia kena keja. Nyaris2 kensel... :P haha... tapi arab yang baik hati dipaksa main drum instead of guitar. Since kiteorang ada experiance perform dgn satu horn kat mentakab... perasaan dia agak mcam sial sikit.. keke mmg tarak puas... jadi kite mintak tolong katek (Freaky Tricky Tonez) untuk cover nausad main trombone...

Jadi berlima sahaja dgn ontot... gig ended up dgn support yang sgt baik, tetapi ada sedikit kekurangan dari house PA... nak comment lebih2 pun, tak adil utk organizer sbb masing2 enjoy kan.. jadik ok ler tu..

Tapi antara sebab utama trun kuantan ni nak g pelindung hari ahad tue... kayuh beskal.. hehe. Mmg sangat teruja dgn track dorang... dgn north shore.. smue.. atoi dgn ontot jadi giler kejap... thank kat bebudak dh/fr kuantan yang teman kiteorang hari tu... mie, amir, kutek (member ITM aku nie... baru perasan.. hehe) Ahad tu penuh dg activity... kayuh beskat dari pagi sampai kul 3pm.. pastu terus mandi laut plak.. :P wah... Harap2 lepas nie dapat turun lagi pelindung... kayuh.. acara bulanan ke.. hehe..

neway... weekend lepas best.. cuma tak bawak camera jer nak snap... LUPE... toing! toing! toing!..

next week... PLAGUE g seremban.. yeay!



3 comments:

ultramantarojuga said...

abg nas,,,
bler gig kt jb,,,
xkn 30/11 jer,,,

Nas Plague said...

ultramantarojuga: itu je kot...awal january ada besar punyer. UNTUK APA ERTI BERKAWAN PART 5...

tungguuuuu ok

Blogger said...

Looking for the Best Dating Site? Create an account and find your perfect date.