nuffnang

FEBUARI

Monday, February 8, 2010

The Present

7:50am... :P

西谷 /nishitani san call gue pepagi

西谷: Nazri-san.. come to my desk quick. My Exaquantum software corrupted. I've to export important production report for today 9 o'clock meeting... please please please recover this problem immediately...

Nas: Owh... I've a 8 o'clock meeting too.. besides, today is my turn deliver my short speech to everybody (kat Idemitsu ni mmg tiap2 pagi ada short speech... sbbnarnya nak training orang jepun cakap english. Since english aku pong macam haram.. so, aku join ler... )... can I visit you after that.

西谷: Please make sure you came before 9am...

Nas: Ok... ok...

Aku pun bergegaslah jumpa production advisor aku sorang nie... lepas keje2 pagi aku... naik beskal lagi tu sbb arini aku mengayuh g keje... 1km. :P ok ler.. ek..

Smpai2 jer kat meja mamat tu... dia kata software dia tu ok plak lepas dia call aku... cheisss nak buat aku mengamuk ler tu... pastu cepat2 dia pass aku CD suruh pegang kuat2 kata dia... :P dia kata dah boleh upload kat itunes... :P hehehe..

Siot rupe2'nye dia belikan aku album Redeption97'... perghhh... perghhh... perghhh... :P cheh.. ni buat aku sayang dia nie... :P belum aku'nyer bday.. dah nak bagi present... :) huawawawa...

So, peminat2 KEMURI + POTSHOT... jgn jeles... behold... the album selepas EP "Good Friends Good Music"... hehehe

Postcard REDEMTION97
postcard dan ntah apa aku tak reti baca... :P
Last inlay ada gambo REDEMPTION97'
fronT cover album "Precious Songs" dari REDEMTION97.

hehehehe... end of the story aku post video latest dari REDEMTION97 okies... :) "Precious Thing"




3 comments:

paranoid of death said...

Pergh naz..terbaik siot.. nanti Indon tour ko bawak k..hehehe...kat ipod ko je sudeyh..hehehe

Nas Plague said...

sudeh tentuuu... :P

Anonymous said...

http://libertarianrepublican.blogspot.com/2009/02/australia-arson-suspect-arrested-muslim.html