nuffnang

FEBUARI

Wednesday, November 11, 2009

Setelah sekian lama

Redemption97, BAGDAD CAFE the TrenchTown (Movin' On & We're Living)
Fuiseh... lama giler ek tak update blog. Interview aku ngan Timmy pun tak antar2 (cheiss sorry tim). Tempat kerja giler babi busy lah... tulah suruh meniaga tkmoh. Kan kerja ngan orang macam ginie... :P

Tapi aku keje sini, dapat ler kawan2 jepun yang boleh di suruh2 mengirim CD kat jepang sana tue... lately sorang balik bawak CD2 nie. Redemption97 dgn BAGDAD the trenchtown cafe. Mmg bersuke ria lah aku ngan CD2 nie... Redemtion97 tu aku pernah tulis kat dalam blog aku bulan september lepas.

Tapi BAGDAD ni blum lagik... aku rasa band lama. Sbb berlambak CD2 dia kat dalam amazon (japan). Vocalist dia Mai tu pakai songkok ala Erykah Badu tapi suara meme' kelaassssss...
oleh itu saya mempersembahkan 2 vcip dari kedua2 band ini yea... enjoyyyyy...


Good Friend Good Music by REDEMPTION97


Everything by BAGDAD CAFE the trenchtown

Ayuh pengiat2 SKA REGGAE... :)
yang ini mmg layannnnnnnnnnnnn...

5 comments:

emceejalanan said...

aduih...
meleleh air mata gembira layan the bagdad cafe!!
the rhythm, the music, the feel... arrgh so suit my reggae feelin'!!

awesome introduction for the band itself bro, trimas, nanti boleh ain google more on this band. cool gila main vokalis lady tu!! :P

both band is superb, thank you for sharing information!!
:)

Jairo said...

naz apa citer P.O.H? takder p sabah lagi ker?

Nas Plague said...

ain: :) nanti akan di'burn kan kalau ada yang berminat... sbb stuff ni susah nak dapat... :)

Jairo: huh.. aku giler sangat suka turun SABAH kalau ada peluang lagik.. :) ada chance lagi kite arrange ok... kau jaga diri.. slamat!

paranoid of death said...

naz..kalau nak burn..burn kan aku skalik..kekeke

Blogger said...

There's a chance you're eligible to get a $1,000 Amazon Gift Card.