nuffnang

FEBUARI

Thursday, June 25, 2009

Mari merosak kan drum POjie... :P hehe

Semalam malam
Setelah mengganggu enchek xtimmyx... aku telah mendapatkan 2 botol dye (aku pun tak tau jenis apa... kekeke) tapi yang korang selalu silk printing ler tue.. bergegas aku thari g beli... :P sbnarnya kat rumah ada satu blok ajer... :P itupun jimbo ker azmal eh... aku lupa da... dan lagi sebenarnya aku nak menjahanamkan drum pojie...

Sebelum kejadian

Disebabkan skin resonance tu ada holz... jadi nak kena bukak dulu... bila dah bukak, permukaan tak rata... :P skin tu sendiri dah tak rata... jadi hasilnya tu kire ok ok jer lah.. aku pernah buat kat amp cabinet aku... menjadik... yang ini.. ok lah.. dari cabinet ipin... rebeh semue design kat situ... :P giler tak lawo.. tgh lah.. malam nie mungkin aku try kat bass cabinet ipin plak.. :)

Selepas kejadian... holz atoi tgh modify/recond. :) hehe

6 comments:

paranoid of death said...

bro..menarik la tu.. apalagi tibai je semua kasi print..hehehhe

embracehall said...

nas kalo nak gerak bagitau awal2....nanti aku leh arragekan time aku...

Nas Plague said...

paranoid of death: tu ler... aku ingat nak lepek kat kete lah... :D tapi kang orang kata poyo.. .kekeke

embracehall: okeh... akan di inform awal.. hmm aku ingat minggu depanlah... weekdays... :)

siapekah aku ? said...

aku bukan nk coment psl skin drum tu..tp nk wish hepi besday ..i lep u nas..huhuhu

Nas Plague said...

siapekah aku ?: :) terima kasih...

abang mat tora said...

tumpang tanya, gua nak ke swee lee sims drive naik MRT bole tunjukkan arah sket?