nuffnang

FEBUARI

Monday, June 8, 2009

Cerita hujung minggu lagik... hehe

salam.
jumaat. lawan bola. aku memang 5-2... dapat score 2 gol. tapi malang dah nak akhir game, aku boleh injured plak... :P disebabkan giler babas berusaha nak sumbatkan lagi satu gol. Game kali nie performance Adistar (Boot Bola) aku sangat baik... menjadi! mengnangkan kelemahan gollie diatas bola yang datang dari atas... kite shoot atas ajer... :P tapi pulang dengan tinting satu kaki pun tak best jgk... kan? sila periksa bukti di bawah


Bergegas aku terus g klinik... sbb malam nak drive g KL. Masuk jer bilik doctor terus aku cakap "Doc... kaki saya terseliuh, buat lah apa2 janji saya dapat drive g KL lepas nie... :P"... doctor kata aku giler... :P terus dia jab/injection bagi ubat... balik. Smpai rmh packing terus drive g KL... :P

Aku ingat nak amik tiket pre-sale radio rosak dari Affi (drummer cili)/Eddrie Hashim, tapi ntoh macam mana... tak dapat pong. Dia suruh budak lain plak yang bagi.. tapi tepon pun tarak.. :P ler..  smpai rmah azmal kul 1:30am... 

Ke-dua2 gambo2 kat MCPA adalah milik Celine... :)



Pagi sabtu tu aku ingat nak Shrink Wrap CD plague... tapi kedai smue tutup.. sbb bday sultan (mcm mana aku boleh tak tau... :P) hishh// double hishh... last2 jgk end up g MCPA.. dah janji ngan Amet (Stick No Bill) untuk ganti munkess... :P hehe tapi berdue jer ngan azmal sbb bebudak lain ada hal... belasah jer yek... harap2 ok.. kat MCPA lepak2.. perform.. lepak2... balik JB.. aku rasa gerak dalam kul 6pm kot.. keseluruhan perjalanan di'drive oleh enchek azmal... :P hehe.. aku tido bangun. hisap rokok... tido bangun hisap rokok.. tido...:P hehehe... smpai satu jam awak dari rehearsal plague kul 11pm kat BITZ... makan2... pastu rehearse

Hari ahad pepagi aku hantar RockNRoll trolley kat rmh pojie... nanti petang dia nak guna bawak barang2 drum dia.. balik kemas studio kecik aku tue... lepak2.. lepas zohor baru grk g Cityplaza... :P sebabkan atoi kena keje kul 7pm... ipin try dapatkan slot awal. tapi organizer tak bagi... :( last2 atoi kena balik... 

Gig aritu agak kurang lah orang... mungkin sbb 'Secret Shows'... jadik rahsia punyer rahsia.. smpai orang tak tau ada gig kot hari tue... :P hehe 300~400 org.. tapi highlight untuk hari tu aku nak bagi kat Half-Asleep. :) best best... support ler band nie.. dorang nak kickoff untuk South East Asia Tour dgn EVERAFTER (Indo)... support support support... :) Sila lihat bukti dibawah...



Malam tu lepas OSman (UDA) jumpa ngan enchek timmy, ariep n the geng... :)

Itu jer kot cerite hujung minggu... :P

5 comments:

Nervhous Records said...

ehhhe....bday agong ler...

bday mizang

GigKL said...

hoihoi :) pencuri.
ehe. but hey, kalau u nk upload agi, jgn lupa i dah tag korang dlm album i kat myspace tau... ade ag byk :D

AhmadDaudAbdulRahim said...

tngok la blog i..
ada gmbar nausad dan azmal...
korang rockz

Jimbo said...

weh kat tiram ada pomen boleh konvert RXZ jadi 'srem'!!!

Nas Plague said...

Nervhous Records: huk alah... aku boleh tak perasan... :P hepi bday... kekeke

GigKL: can't help it... can't help it... :P hahaha... will check out your myspace soon... :)

ahmaddoudabdulibrahim: insya'allah... :)

jimbo: fuyo aji... ingat mau tangkap satu lah... :)