nuffnang

FEBUARI

Thursday, December 4, 2008

Gambar 'menganjing' kudut... hehehe

Rasta Rider SlopeStyle (baru lepas nite ride semalam)

Gambar poyo ini ditujukan khas buat enchik kudut dengan tujuan MEMBAKAR... kekeke berbekalkan. Topi pemberian ONTOT, singlet dari pulau chantik, half pant billabong, stokin putih setting tinggi (ala2 'lacon'), dan kasut sponsor PLAGUE OF HAPPINESS (CROSSOVER)...

menunggang Transition BottleRocket (DHX 5.0 air), Stem Transition Temple Lite 1.5", HeadSet ChrisKing 1.5", Rim Transition Revolution, Hubs Mac Mahone, Spoke Titanium DT SWISS, Tire Maxxis Minnion 2.5, Break Avid Juicy Seven Custom dgn GoodDridge Cable, Crank Shimano Saint, Chainring RaceFace 36T, Chainguide E.thirtheen LG1, Paddle Crank Bros. 5050 (seal bearing), Rear Derailleur Sram x.9 Mid Cage, cassette Sram PG-980 Powerglide II, SeatPost Thompson 30.0, saddle THE FR, Seat clamp TUNE, Grip RUFFIAN lock-on grip, HandleBar Deity DirtyThirty, dan last sekali tak lupa kepada FOX FLOAT 36 RC2 09' gue yang BERWANA PUTIH.... CUN BUKAN??? hehehe

Cerita: semalam malam mengayuh bersama team member gue (TRANSITION) dan Ateng team commencal DH layan sekitar Pasir Gudang downtown. Team member MELAKA tak dapat join sebab lepak balik keje... kekekeke... telah menjumpai beberapa port natural jump yang sudah sedia untuk dilanyak. :). Selepas itu layan downhill tangga dekat area2 pusat bandar...

Tapi rata2 acara melepak minum ayer dan hisap rokok lagi banyak dari mengayuh... hehehe :P akhir ride di sudahi dengan NesLO di kedai ONTOT... sekian.

11 comments:

xzerox said...

Arghhhhhh Sial je , aku panas giler tgk apa jer component basikal yg bewarna putih kt gambar nie...

Apa yg aku cita cita kan semua dah ada pada mamat nie..aku nk jadik saper ekk? lacondeguy dia dah tiru, warna putih dia dah pakai, TENSEN.

oI NAS, GILER HIGH END COMPONENT BESKAL KO,apa kata ko bg sikit apa apa barng yg ko rasa xnak pakai kat aku...hehehehhehheehheeh

paranoid of death said...

kekeke..kasi panas si klembai tu naz..kekeke..

Nas Plague said...

xzerox: haha.... baru kau tau aku kerek! kekeke

paranoid of death: mmg sengaja pun... hehehe..

xzerox said...

sial jer...baca blog aku.. kalau ko bebetul rider maut masai!

Shahrin said...

syabassss inspektor syahab...jgn risau..team members akan bergabung di hujung minggu ini..

xzerox said...

sial jer...ada team transition, habis gua yg mengride ko** (dirahsiakan) xboleh join lah..

xapa xapa..nanti bebudak ko** clum* dtg mesia kasi gegar budak budak tansition nie..kekkkeke

jap.. nk caling lecondeguy ckp ada sorang mamat nie kutuk dia pendek (nas), pasni dia dtg mesia gi masai terus kasi gegar.

team transition ( ada meleke tu rider dia)

xapa team ko** ada saripin, selaku downhiller dan aku sebagai acara DJ nyer.

Mlake said...

klau setakat team Kona buah pelam tu, team transition antar botelroket kaler ijau kasik tapau semua..hahaha

Nas Plague said...

nasib baik itu bottlerocket ijau buta IT... kalau tak siang2 dia dah mengamuk... muahaha

xzerox said...

saripin sakit plak sekarang, xapa kudut ada, boleh kasi tapau mlake n nas..(giler berlagak, nak kena pukul kudut nie)

transition xbest!!!

paranoid of death said...

kalau brani tengok blog aku..ada beskal baru angkat..brani tak brani..heheh

Ober Frederiksen said...

alah basikal ni.

rm8.20 je.