nuffnang

FEBUARI

Tuesday, November 25, 2008

Jawapan untuk tag endy.. hehe.. yang kena tag tu.. sila lah... :)

Starting time: 0600

Current song: Kotak (Extended version) – Plague Of Happiness

Name: Nas Plague

Sisters: Yes! 2 unit

Brothers: Yes! 2 unit

Shoe size: 8.5 (bleh kongsi kasut lagi dengan endy…. hehehe)

Height: 172 cm. Baru kire pukul 5pm tadi

Weight: 70 kg (maintain).

Where do you live: Pasir Gudang, Johor

Have you ever been on a plane: Yup.

Swam in the ocean: Yess!

Fallen asleep at school: Banyak kali… hobby. Cikgu ada pun tido jugak…

Fell off your chair: Ntah… pernah kot.

Sat by the phone all night waiting for someone to call: Hahahahahahahahahahaha…. Pernah. :(
Saved e-mails: Only important ones…

What is your room like:
Katil Queens… gerobok satu, cermin tinggi satu, cermin solek cum almari baju… kekadang ada Guitar gue, ada effect… longgokan lyrics tak jadi… site table atas dia longgokan buku2 travel… ipod hifi.. gambar gantung2 kat dinding…tema bilik… merah darah.. termasuk lampu diri, lampu pendek dan lagi satu lampu pendek…

What’s right beside you: Almari besi, PC ngan server… :P

What is the last thing you ate: Goreng pisang + neslo tarik

Ever had...Chicken pox?: Yup.

Sore throat: Jarang2…

Broken nose: Tak pernah

Do you believe in love at first sight: Hmmm no not really… eh.. ye la.. ha’ah.. ada ada..

Like picnics: Hmmm jarang2… sapa nak ajak???

Who was/were...The last person you danced with:
Semua orang yang tak kenal… kat City Plaza.. menari untuk Republic Of Brickfields..

Last made you smile:
Tak perasan… hari ni aku senyum kat semua orang, walaupun gambar bini sultan johor kat dinding opis….

You last yelled at:
Smalam… kat Tony vendor PABX box (Toshiba).. aku mmg tak suak akan dia..

Today did you...Talk to someone you like: Yes

Kissed anyone: Yes

Get sick: Missing someone…

Talk to an ex: Nope

Miss someone: Yeah. A lot

Who do you really hate: Tony

Do you like your hand-writing: Sometimes…

Are your toe nails painted: Tak. ishhh

Whose bed other than yours would you rather sleep in:
Pak Lah... kakakakakakah

Are you a friendly person: Sometimes.

Do you have any pets: Yes

Do you sleep with the TV on:
No. tarak tgk TV kat rumah… tgk TV kat ontot jer…What are you doing right now:
Keje beb… lagi 20minit nak balik

Can you handle the truth: Bleh bleh… no hal

Are you closer to your mother or father: Mama gue…

Do you eat healthy: Tgk keadaan.

Do you still have pictures of you & your ex:
Tak ada… eh.. ntah ek… kena check.

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to:
If I have a bad day… I like to be alone.

Are you loud or quiet most of the time: Loud.

Are you confident:
buat2 sangat condenfen… hehe

5 things I was doing 10 years ago
1. Baru 6 bulan keje Idemitsu.
2. Baru nak start Plague Of Happiness
3. Tgh giler skate (Skateboard)
4. Baru nak jinak2 travel.
5. kena pilih KL ke... JB. :) {tapi aku buat pilihan tepat...}

5 things I would do if I were a billionaire
1. Buat fixed deposit untuk bob jalankan kerja2 amal dia (kembangkan music sambil menderma)
2. Buat satu dewan serbaguna untuk music, teater, dan macam2 lagi lah… nak educate orang yang seni ni luas. (mana tau boleh guna untuk mangsa banjir) hehe
3. Beli pulau yang ada gunung, pastu buat resort.
4. Beli BMW GS1200 pastu travel mcm orang giler.
5. Bukak kedai roti canai kat vientienne laos.

5 of my bad habits

1. Yesss… saya adalah penghisap rokok yang tegar jugak
2. Saya suka membazir
3. Saya suka main hujan
4. Saya tak suka basuh kereta (tapi sekarang suka dah… hehehe )
5. Saya suka awak. {eh.. ada kene mengena tak?}

3 places I've lived/living
1. Pasir Gudang
2. Kota Bharu
3. Bandar Pusat Jengka
5 person i wanna tag:
1. Enchek xtimmyx
2. Jimbo
3. Enchek Melaka

4. Azmal PoH
5. Ober Se’bober

7 comments:

Si Jambi Darat said...

hahaha...jom la tukar2 kasut..aku ada beberapa kasut utk di tukar pakai..hahahaha

Shahrin said...

uik...aku pon kena tag jugak ke??..hahaha

ultramantarojuga said...

abg naz,,,
aq tag ko,,,

Ober Frederiksen said...

cis. brani menge-tag aku. haha. sile lah baca blog aku. aku sudah buat.

paranoid of death said...

kekeke...baru aku tau apa itu tag..kkekeke..japgi lepas jumaat aku jawab...heheheh

Nas Plague said...

Si Jambi Darat: hahaha... geng2 kasut 8.5 dah banyak nie.. :P

Shahrin: hah melaka... tukaq ler blogspot... akaun satu.. :)

ultramentarojuga: jap jap... susah jgk kau punyer meme aku nak jwb.. selesai aku post..

Ober Frederiksen: hehehe... sudah baca.. cara2.. wei member dirt jump kau tu dah ada blog... http://outofboundaries.blogspot.com cekeduit!

paranoid of death: ler.. sebenarnya aku pun baru tau.. kekekeke... dari endy.. muahaha

youthrustrecords said...

bang! i dah jawab tag you! haha